Now Reading:
NEMOJTE BITI NESTABILNI KAO OVO VRIJEME Narednih dana čekaju nas pljuskovi i grmljavina
Full Article 2 minutes read

NEMOJTE BITI NESTABILNI KAO OVO VRIJEME Narednih dana čekaju nas pljuskovi i grmljavina

nevrijeme

Ukratko utorak će biti promjenljiv, oblačan i nestabilan s povremenom kišom, često u obliku pljuskova praćenih grmljavinom koji lokalno mogu biti i izraženiji. Ništa bolje neće biti ni u srijedu kada će biti možda manje padalina, no, velika vjerojatnost je da nas nevrijeme praćeno grmljavinom neće zaobići.

Prema prognozi DHMZ-a danas nas očekuje pretežno oblačno, povremeno uz kišu te pljuskove s grmljavinom. Mjestimice obilnije oborine bit će uglavnom na Jadranu i predjelima uz njega. Vjetar na kopnu većinom slab, dok će na Jadranu puhati umjereno i jako jugo, prema otvorenom moru i olujno, osobito u Dalmaciji. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 21 °C.

U srijedu promjenljivo oblačno i nestabilno. Povremeno kiša, često u obliku pljuskova praćenih grmljavinom koji lokalno mogu biti i izraženiji, osobito na Jadranu. Vjetar na kopnu slab do umjeren južni i jugozapadni. Na Jadranu slabo i umjereno jugo i južni vjetar. Jutarnja temperatura zraka uglavnom od 12 do 17, a najviša dnevna između 16 i 21, na istoku unutrašnjosti do 24 °C.

s.kalajdžija/sjever.hr 28.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.