Now Reading:
Danas temperatura do 25 °C, a onda opet povratak u topliju odjeću
Full Article 2 minutes read

Danas temperatura do 25 °C, a onda opet povratak u topliju odjeću

ljeto

Nakon dugo vremena slijedi nam jedan lijep i sunčan dan konačno s temperaturama koje su uobičajene za ovo doba godine. No, neće lijepo vrijeme biti dugotrajno. Već za kraj vikenda najavljuje se povratak na staro – kiša i niže temperature.

Prema prognozi DHMZ-a danas nas očekuje pretežno sunčano i uglavnom suho. I dalje neće biti posve stabilno pa je poslijepodne u gorju i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije uz povremeno više oblaka rijetko moguć poneki pljusak praćen grmljavinom. U noći i ujutro mjestimice kratkotrajna magla. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na istoku te duž obale i umjeren sjeverozapadni i jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 13, na Jadranu između 14 i 16. Najviša dnevna uglavnom od 21 do 25 °C.

U subotu sunčano. I dalje neće biti posve stabilno pa je poslijepodne u gorju i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije uz povremeno više oblaka rijetko moguć poneki pljusak praćen grmljavinom. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, duž obale i umjeren jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu između 14 i 18 °C. Najviša dnevna od 23 do 27 °C.

s.kalajdžija/sjever.hr 24.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.