Now Reading:
Ovogodišnji Špancirfest sve bliže – Vinski grad opet će biti nezaobilazni dio bogate ponude
Full Article 3 minutes read

Ovogodišnji Špancirfest sve bliže – Vinski grad opet će biti nezaobilazni dio bogate ponude

špancirfest

Špancirfest, najveći, najraznovrsniji i najdugovječniji hrvatski festival sinonim je za hedonizam. Uz potpuno prepuštanje uživanju u glazbi, koncertima, kreativi, uličnim performansima, kazališnom programu, plesu, druženju i svim drugim nebrojenim užicima Špancfirfesta, tu je i bogata, raznolika i iz godine u godinu sve bolja gastronomska ponuda, bez obzira o kojoj se gastro-lokaciji festivala radilo.

Uz izlagače, ugostitelji su nezaobilazni dio ponude Špancirfesta. Hrana, piće, slastice, domaće i fusion delicije Špancirfest pretvaraju u pravi foodfest, a atmosfera festivala potiče posjetitelje na istraživanje ne samo svoje kreativnosti, nego i kreativnosti onih koji nas hrane i utažuju nam žeđ. Potražnja za zakupom lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti tijekom festivala je sve veća te i u ovom segmentu organizator festivala, Turistička zajednica grada Varaždina, ugostiteljske lokacije popunjava natječajem.

Natječaj i dokumentacija dostupni su na web stranicama Špancirfesta u rubrici “Natječaji” ili u uredu Turističke zajednice grada Varaždinau Padovčevoj 3, a prijave su otvorene do 7. lipnja 2019. godine.

-Kada smo 2015. godine predstavljali Vinski grad u dvorištu palače Sermage, znali smo da je upravo to gastro sadržaj koji je Špancirfestu nedostajao – mjesto njegovanja, širenja i promocije vinske kulture i, slobodno možemo reći, kulturnog hedonizma. Vinski grad odmah je osvojio srca i nepca posjetitelja Špancirfesta te je postao jedno od središnjih mjesta okupljanja, odmora, druženja i uživanja u svim nijansama okusa i mirisa ne samo probranih vina već i popratne gastronomske ponude – poručuju organizatori.

Ove će godine Vinski grad na Špancirfestu zasjati po peti puta u svom prepoznatljivom ruhu, opuštenoj, nenametljivoj atmosferi s bogatim izborom vina i s vinima sljubljenih delikatesa.

www.sjever.hr 24.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.