Now Reading:
WBAF predstavljen i premijeru Plenkoviću
Full Article 2 minutes read

WBAF predstavljen i premijeru Plenkoviću

wbaf-plenkovic

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u utorak je primio delegaciju Svjetskog investicijskog forume poslovnih anđela (WBAF).

Delegacija Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela predvođena predsjednikom Foruma Baybarsom Altuntasom i predsjednikom Upravnog odbora WBAF ureda u Republici Hrvatskoj županom Krapinsko-zagorske županije Željkom Kolarom ovom je prilikom premijeru Andreju Plenkoviću predstavila rad samog foruma WBAF.

WBAF je međunarodna organizacija koja teži olakšati pristup financiranju za poslovne subjekte, od start-up do scale-up poduzeća. Posvećena je globalnoj suradnji kako bi se osnažio svjetski gospodarski razvoj putem stvaranja inovativnih financijskih instrumenata za inovatore, start – upove i mala i srednja poduzeća. WBAF Croatian Office će djelovati u sklopu Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije. Preuzimanjem ove odgovorne uloge, Krapinsko-zagorska županija postala je dio svjetske financijske i poslovne mreže koja ima za cilj olakšati pristup kapitalu za poduzetnike početnike i poduzetnike u intenzivnoj fazi rasta.

Ured svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela za područje Europske unije je u siječnju otvoren u Dvorcu Bračak u Krapinsko-zagorskoj županiji.

m.sopek/sjever.hr 14.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.