Now Reading:
Hoće li u Zagorje početi stizati svjetski poznati diplomati na liječenje?
Full Article 2 minutes read

Hoće li u Zagorje početi stizati svjetski poznati diplomati na liječenje?

stubičke toplice

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice u protekle tri godine prošla je akreditacijski program međunarodne certifikacijske kuće TEMOS za pružanje medicinskih i nemedicinskih usluga u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Stjecanje samog certifikata (dobiven je lani), potvrda su kvalitete rada pružanja zdravstvenih usluga u Specijalnoj bolnici, koja u prvi plan stavlja potrebe pacijenata i njihovu sigurnost. Time se bolnica ujedno svrstala uz bok renomiranih međunarodnih visoko kvalitetnih zdravstvenih ustanova.

Prije nekoliko dana, uz produženje postojećeg certifikata Specijalna bolnica je dobila i TEMOS certifikat DIPLOMATIC COUNCIL THE GLOBAL THINK THANK, kojim bolnica postaje preporučena bolnica za članove Diplomatskog vijeća. Diplomatsko vijeće ima savjetodavni status pri Ujedinjenim narodima, a imaju pristup globalnoj mreži lidera s najviših razina diplomacije, poslovnih i društvenih okruženja.

Ono službeno obavještava sva veleposlanstva i konzulate o najvišim standardima pružanja usluga u našoj bolnici, koja će biti uvrštena na popis međunarodnih zdravstvenih ustanova preferiranih od strane Diplomatsko vijeća za ovaj dio Europe s najvišim standardima kvalitete u pružanju usluga fizikalne medicine i rehabilitacije

www.sjever.hr/KZŽ 07.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.