Now Reading:
Dođite sutra u Ludbreg i upoznajte tvrtku koja isplaćuje natprosječne plaće
Full Article 3 minutes read

Dođite sutra u Ludbreg i upoznajte tvrtku koja isplaćuje natprosječne plaće

inoxmont

Poduzeće INOXMONT-VS iz Sigeca Ludbreškog organizira Dan otvorenih vrata u srijedu 8. svibnja.

Poslovna i kadrovska politika usmjerena na stalni razvoj ljudskih resursa kao najvažnijeg dijela poslovnog procesa, ukorak s tehnološkim razvojem i zahtjevima kako domaćeg tako i stranog tržišta, smješta poduzeće u sam vrh poželjnih poslodavaca. Upravo iz tog razloga INOXMONT-VS već tradicionalno otvara vrata svim zainteresiranima koji u srijedu s početkom u 10 sati mogu obići pogone, ali i dobiti sve potrebne informacije, kako o samom poduzeću, tako i o slobodnim radnim mjestima.

INOXMONT-VS svrstao se među top pet tvrtki u svojoj branši, a ono po čemu najviše odskaču su ulaganja, kako u proizvodnju i tehnologije, tako i u radnike. Kod njih radnici imaju iznadprosječne plaće, beneficirani radni staž i mogućnost specijalizacije.

Njihovi strateški partneri dolaze iz najrazvijenijih svjetskih zemalja, a INOXMONT je danas suvremeno poduzeće za projektiranje, proizvodnju i montažu dijelova ili čitavih postrojenja u procesnim industrijama na području Europske unije s naglaskom na tržište SR Njemačke i Skandinaviji.

Posluje u sklopu gospodarskog interesnog udruženja INGRA-DET, koje im pruža sve usluge, od pravnih pa do knjigovodstva. Uz to, brine i o svim uvjetima poslovanja, propisima i promjenama zakonodavstva u Njemačkoj. Upravo zahvaljujući spomenutom udruženju stječu pravnu i poslovnu sigurnost, posebice po pitanju problematike radnih prava izaslanih radnika, kao i nelojalne konkurencije.
U Inoxmntu je prosječna plaća veća od 9000 kuna, za početne radnike izdvajaju 1700 eura, a majstori primaju plaću i do 3000 eura mjesečno.

Njihovi izaslani radnici u SR Njemačkoj primaju njemačku plaću, ali ostvaruju veća neto primanja nego radnici zaposleni direktno kod njemačkih poslodavaca, a Inoxmont-VS im osigurava plaćeni stan i prijevoz te redovito dolaze na slobodne dane u Hrvatsku što direktnim radom kod njemačkih poslodavaca ne ostvaruju. Dodatan bonus je i beneficirani radni staž te 24h osiguranje od nezgode.

www.sjever.hr 07.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.