Now Reading:
Varaždin: Rekonstruirana Zadarska ulica u Grabanicama, uređen prolaz u Trakošćanskoj
Full Article 2 minutes read

Varaždin: Rekonstruirana Zadarska ulica u Grabanicama, uređen prolaz u Trakošćanskoj

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, njegov zamjenik Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u utorak su obišli Zadarsku ulicu u Grabanicama u kojoj su završeni radovi na rekonstrukciji te ulice.

Izvršeno je ispravljanje krivine na samom prilazu Grabanicama, dodana još jedna prometna traka te je u nastavku Zadarske ulice uređeno novo parkiralište s 28 novih parkirnih mjesta.

Gradonačelnik Bosilj naglasio je kako Grabanice konačno, nakon što su godinama bile zapuštene, dobivaju obrise uređenog i urednog gradskog kvarta koji je privlačan mladima i mladim obiteljima.

-Vjerujem da su naši građani u Grabanicama zadovoljni jer činimo sve da se ovaj kvart primjereno i planski širi, da ima svu potrebnu infrastrukturu i da se stanovnici osjećaju ugodno, a to nam je najvažnije – rekao je gradonačelnik.

Dodao je da veliku zaslugu imaju gradski vijećnici, Josip Garić i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki koji žive u tom kvartu te su inicirali rješavanje ovog problema.

Bosilj je obišao i novouređeni nogostup u prolazu između Trakošćanske ulice i Ulice Stanka Vraza za koji građani godinama traže da se uredi.

-Ovaj prolaz već desetljećima koriste brojni sugrađani i sada je konačno nogostup primjereno uređen i asfaltiran, a uskoro će se nadovezati na novouređenu, jednu od najprometnijih ulica u gradu, Ulicu Stanka Vraza – kazao je gradonačelnik Bosilj.

sjever.hr
10.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.