Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Međimurje

Na šahovskom turniru u Maloj Subotici najboljima uručene nagrade i medalje

Autor: Ema Rukav
Na šahovskom turniru u Maloj Subotici najboljima uručene nagrade i medalje

Šahovski turnir održan je povodom Dana Općine Mala Subotica u Društvenom domu Palovec u organizaciji ŠK „Dinamo“ iz Palovca. Na turniru je sudjelovalo 20 šahista koji su bili podijeljeni u A skupinu seniora i B skupinu kadeta.

U seniorskoj konkurenciji nastupili su šahisti iz cijele općine dok su u kadetskoj kategoriji sudjelovali mladi šahisti iz ŠK „Dinamo“ Palovec, ŠK „Sveta Marija-Donji Mihaljevec“ te škole šaha iz općine Orehovica.

Prva tri mjesta u svim kategorijama bila su nagrađena peharima, a svi ostali sudionici dobili su medalje. Nagrade im je uručio načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

U skupini A seniora prvo mjesto osvojio je Ivica Tkalić iz mjesta Podbrest, drugo mjesto osvojio je Ivan Juras iz Male Subotice dok je na trećem mjestu završio Vjekoslav Lončarić koji također dolazi iz Male Subotice.

U skupini B kadeta kategorije U 14 prvo mjesto osvojio je Matej Mešanović iz Orehovice, drugo mjesto osvojio je Niko Palfi iz Orehovice dok je Tin Orehovec iz Svete Marije završio na trećem mjestu.

Prvo mjesto u skupini B kadeta kategorije U 16 osvojio je Stjepan Kiš dok je na drugom mjesto Rafael Bednjač i treće mjesto pripalo je Patriku Repalustu, svi ovi natjecatelji dolaze iz Svete Marije.

sjever.hr 10.07.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

Najnovije

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?