Now Reading:
Dunjkovec: mladić jurio autom pa s ceste sletjeli i on i teretno vozilo u koje je udario
Full Article 2 minutes read

Dunjkovec: mladić jurio autom pa s ceste sletjeli i on i teretno vozilo u koje je udario

Kako javlja Policijska uprava međimurska, u utorak, 9. srpnja, nešto prije 18 sati u Dunjkovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 27-godišnji vozač osobnog automobila.

Dvadesetsedmogodišnjak je upravljao osobnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka Glavnom ulicom te je pritom u zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja, automobilom djelomično prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim bočnim dijelom udario u stražnji bočni dio teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač.

Nakon sudara došlo je do zanošenja teretnog automobila i udara stražnjim bočnim dijelom u betonsku dvorišnu ogradu, dok je osobni automobil u nastavku kretanja izletio izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u prometno svjetlo za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge te uređaj za zatvaranje prometa – polubranik.

U trenutku nesreće 27-godišnji vozač osobnog automobila nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 27-godišnji vozač osobnog automobila kažnjen je novčanom kaznom.

foto: PU međimurska
sjever.hr
10.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.