Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Politika

U Ludbregu predstavljen program HDZ-a „Zajedno za sve izazove” - Stričak: Obećavamo manje, isporučujemo više!

Autor: Alenka Kučić
U Ludbregu predstavljen program HDZ-a „Zajedno za sve izazove” - Stričak: Obećavamo manje, isporučujemo više!

Uz nazočnost predsjednika stranke i premijera Andreja Plenkovića te brojnih istaknutih članova HDZ-a, u Ludbregu je predstavljen stranački program „Zajedno za sve izazove".

-Obećavamo manje, isporučujemo više. Tako je i na području Varaždinske županije. Ono što smo našim građanima obećali je najvećim dijelom ostvareno. Briga o; obrazovanju, zdravstvu, gospodarstvu, zaštiti okoliša te izgradnji infrastrukture su nam prioritet – napisao je na društvenoj mreži Facebook predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije, župan Anđelko Stričak.

Dodao je da je Županija odgovorila i na sve izazove kojih nije nedostajalo te poticala rad svih udruga.

-Sve to se nalazi u našem predizbornom programu za protekle lokalne izbore. Realizacijom obećanja gradimo povjerenje prema građanima tj. biračima. Njihov standard, rast plaća i mirovina te sigurnost za nas nemaju alternativu. Bez podrške predsjednika Andreja Plenkovića, naših kolega i kolegica iz Vlada RH u svemu tome ne bi uspjeli. Investicije u našoj županiji mjere se u stotinama milijuna eura – istaknuo je Stričak.

Podsjetimo, redovni neposredni izbori za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a održat će se 13. srpnja 2024., od 8 do 19 sati, na biračkim mjestima u svim općinskim i gradskim organizacijama HDZ-a.

izvor i foto: fb - a. tsričak
sjever.hr
09.07.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?