Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Ljeto u Pregradi: Kreativne radionice, nogomet i kazalište privukli brojne posjetitelje

Autor: Ema Rukav
Ljeto u Pregradi: Kreativne radionice, nogomet i kazalište privukli brojne posjetitelje

U sklopu Ljeta u Pregradi ovog vikenda održane su kreativne radionice, turnir u malom nogometu i odlična kazališna večer koje su okupile brojne posjetitelje u Pregradi.

Na kreativnoj radionici „Glina i boje“ koju je pomogla organizirati Gradska knjižnica Pregrada sudionici su mogli otkriti svoju umjetničku stranu gdje su mogli oblikovati glinu prema svojim vizijama i oslikati bojama.

Turnir u malom nogometu povodom IV. Dana Gorjakova okupio je brojne ekipe i navijače, a sve je proteklo u natjecateljskom duhu s puno uzbuđenja, ali i zabave.

Posjetitelji su mogli i osvojiti vrijedne nagrade jer u sklopu druženja i aktivnosti organizirala se i nagradna tombola.

Udruga Složno Gorjakovo i Mjesnom odboru Gorjakovo bili su zaduženi za organizaciju aktivnosti oko Dana Gorjakova. Na kraju vikenda posjetitelji koji vole kazalište i predstave uživali su na Trgu Gospe Kunagorske gdje je zatvoren ovogodišnji ljetni Glumački festival u Krapini uz predstavu „Otvoreni brak“, a sve ove aktivnosti i programske sadržaje podržao je gradonačelnik Marko Vešligaj.

sjever.hr 09.07.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?