Now Reading:
VOLIM SVOJU ŽUPANIJU Među najboljim fotografijama i one sa sjevera Hrvatske – glasujte za svoje favorite
Full Article 2 minutes read

VOLIM SVOJU ŽUPANIJU Među najboljim fotografijama i one sa sjevera Hrvatske – glasujte za svoje favorite

Poznat je postav izložbe „Volim svoju županiju“, a u tijeku je online glasanje za fotografiju s najviše sviđanja. Uključite se jer možete glasati i za uratke fotografa iz Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije.

Hrvatska zajednica županija objavila je da su prva mjesta u tri kategorije pripala fotografijama iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije, a glasanje za najbolju fotografiju prema mišljenju publike otvoreno je dva tjedna i bira se online glasanjem.

U kategoriji ”fotografije snimljene dronom”, prvo je mjesto osvojio Filip Glas iz Krapinsko-zagorske županije s fotografijom „Mladi orač”, a u kategoriji fotografije koje su snimili Hrvati izvan RH Ivana Gotić iz Koprivničko-križevačke županije s fotografijom „Sreća”.

Kao tri najbolje fotografije odabrane „Polja kamilice” su one Dejana Adžića Bjelovarsko-bilogorske županije, „ Plivarica-Urinj, rafinerija” Dragana Nišlera iz Primorsko-goranske županije te „Velebit” Mladena Radolovića iz Zadarske županije.

Vrijedi istaknuti da su među najboljim fotografijama i „Magično jutro u Konjščini” Antona Kudryashova iz Krapinsko-zagorske županije, „Tajnovite uši” Darka Podravca iz Koprivničko-križevačke, „Sun or moon” Kristine Poljak iz Međimurske županije i „Tradicija” Bojana Migača iz Varaždinske županije.

Najbolju fotografiju u četvrtoj kategoriji bira publika, odnosno posjetitelji https://volimzup.hrvzz.hr . U konkurenciju ulaze sve odabrane fotografije osim onih koje su osvojile prva mjesta u odabranim kategorijama, odnosno koje su osvojile glavnu nagradu – digitalnu akcijsku kameru GoPro Hero 12.

Sve fotografije možete pogledati OVDJE

foto: hrvzz.hr
sjever.hr/hrvzz.hr
06.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.