Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Maturantima Srednje škole Bedekovčina uručene svjedodžbe i nagrade - na svečanoj dodjeli župan Kolar i načelnik Ban

Autor: Marijana Sopek
Maturantima Srednje škole Bedekovčina uručene svjedodžbe i nagrade - na svečanoj dodjeli župan Kolar i načelnik Ban

Za maturante iz Srednje škole Bedekovčina u petak je bio iznimno svečan i veliki dan. Naime, održana je svečana podjela svjedodžbi i nagrađivanje superodlikaša te je time i završeno njihovo srednjoškolsko obrazovanje. Neki od njih su se odlučili za daljnje obrazovanje dok su se drugi odlučili za tržište rada gdje će pronaći svoj životni put.

Uz brojne maturante i njihove roditelje, profesore i ravnateljicu Veru Hrvoj, na svečanosti su bili prisutni i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i bedekovčanski načelnik Darko Ban. Krapinsko-zagorska županija nagradila je novčanom nagradom 3 superodlikaša koji su cijelo srednjoškolsko obrazovanje imali prosjek 5,0.

Nagrade je uručio župan Kolar koji je tim povodom čestitao svim maturantima na završetku njihovog srednjoškolskog obrazovanja.

-Ono čime se Županija može pohvaliti je to da je za Srednju školu Bedekovčina danas veliki interes i da smo od Ministarstva obrazovanja morali zatražiti da poveća kvotu upisa za 34 učenika. To samo govori koliko je ova škola dobra, koliko su programi u ovoj školi izvrsni i koliko su profesorice i profesori u ovoj školi sjajni. Ali, to puno govori i o svima vama, jer vaš odnos prema školi, vaš odnos prema radu koji ste obavljali kroz praksu i sve one nagrade koje ste postizali na natjecanjima stvorili su jedan status školi koji je prepoznat i izvan granica naše županije - kazao je župan Kolar.

Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije

Čestitkama se pridružio i načelnik Darko Ban zahvalivši svima što su odabrali Srednju školu Bedekovčina za svoje obrazovanje.

-Svima vama koji ste odlučiti dalje se obrazovati želim puno uspjeha i da upišete fakultete koje želite, a svima vama koji ste odlučili da krećete na tržište rada, želim, također, puno uspjeha i da se uspijete zaposliti na radnim mjestima za koja ste i završili srednješkolsko obrazovanje - rekao je načelnik Ban.

Darko Ban, načelnik Općine Bedekovčina

Svoj ponos na maturante nije krila ravnateljica škole Vera Hrvoj kazavši kako su ih zajedno s njihovim roditeljima odgajali te su danas samosvjesni mladi ljudi i budućnost društva.

Vera Hrvoj, ravnateljica SŠ Bedekovčina

Nakon pozdravnih govora, maturanti medicinskog učilišta položili su Hipokratovu zakletvu.

msopek/sjever.hr 06.07.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?