Now Reading:
Nagrađeni najbolji učenici u OŠ Ljudevit Gaj – među njima i dobitnica Oskara znanja
Full Article 2 minutes read

Nagrađeni najbolji učenici u OŠ Ljudevit Gaj – među njima i dobitnica Oskara znanja

U Osnovnoj školi Ljudevit Gaj održan je svečani prijem za učenike i njihove mentore koji su sudjelovali i postigli izvrsne rezultate na državnim natjecanjima.

Zamjenica ravnateljice Zrinka Arbanas Hleb čestitala je prisutnima na izvanrednim rezultatima te izrazila ponos zbog dostojanstvenog predstavljanja škole na visokoj razini uz dobre želje da samo tako dalje nastave u svom školovanju. Tom prigodom učenicima su uručeni darovi, pohvalnice i priznanja, ali također i njihovim mentorima su uručeni i njihove zahvalnice uz prigodni dar.

Među nagrađenim učenicima i njihovi mentori je Nera Poslon koja je učenica petog razreda, a osvojila je 1. mjesto na natjecanju “Sigurno u prometu” pod mentorstvom Kristijana Leskovara, ona je i dobitnica Oskara znanja povodom svog uspjeha na spomenutom natjecanju.
Matej Hršak učenik šestog razreda osvojio je 5. mjesto u geografiji uz mentorstvo Miljenke Hršak, a među nagrađenima je i Marta Žnidarić učenica sedmog razreda koja je postigla 9. mjesto u engleskom jeziku pod mentorstvo Karoline Leskovar Hržica i Leon Bajcer učenik osmog razreda zauzeo je 3. mjesto u njemačkom jeziku uz mentoricu Mirjanu Klobučar.

Posebno priznanje je otišlo Luki Hršaku učenik osmog razreda koji proglašen je “najučenikom generacije” za školsku godinu 2023./24.

foto: Suzana Pracaić

sjever.hr 04.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.