Now Reading:
Međimurje i Hrvatska nestrpljivo čekaju početak 12. Forestlanda: stižu popularni Shaquille O’Neal i Fedde Le Grand!
Full Article 3 minutes read

Međimurje i Hrvatska nestrpljivo čekaju početak 12. Forestlanda: stižu popularni Shaquille O’Neal i Fedde Le Grand!

U Forestland parku održano je javno predstavljanje Forest XII koji će se održati od 19. do 21. srpnja u Brezju.

Do sada je Forestland je ugostio ponajveća svjetska i regionalna glazbena imena, otvorio prostor novim glazbenim pravcima, ali i postao centralni događaj ljeta na sjeveru Hrvatske. Danas je Forestland festival događaj koji okuplja tisuće mladih, glazbenih entuzijasta i posjetitelja festivala željnih dobrog ritma u srcu Europe.

Uime organizacijskog odbora novog izdanja Forestlanda, svim podupirateljima festivala, osobito Međimurskoj županiji i Općini Sveti Juraj na Bregu, zahvalio je Krešimir Biškup.

– Deset godina smo na ovoj lokaciji, a 12 godina ukupno na Forestlandu – rekao je Biškup te dodao kako je ove godine napravljen veliki iskorak u glazbenom i produkcijskom smislu.

– Ove godine nam dolaze dvojica najpopularnijih umjetnika ovog doba – Shaquille O’Neal i Fedde Le Grand, njihovi nastupi bit će vrhunac ovogodišnjeg festivala i siguran sam da će oduševiti sve prisutne. Još jednom, hvala svim podupirateljima, volonterima, sponzorima i, naravno, našim vjernim posjetiteljima. Vaša podrška je srce Forestlanda i bez vas ovaj festival ne bi bio ono što je danas – dodao je Biškup.

Od petka do nedjelje, u samom srcu Međimurja, u Brezju, okupit će se brojne DJ-eve iz svih krajeva svijeta i tisuće posjetitelja koji čine Forestland jedinstvenim festivalom na sjeveru Hrvatske.

Projekt koji je krenuo s nekoliko stotina posjetitelja, pomiče svoje granice iz godine u godinu, a na ovogodišnjem Forestlandu nastupit će mega popularni Shaquille O’Neal, odnosno u svijetu elektronske glazbe poznat i kao DJ Diesel, a za nezaboravan program pobrinut će se još i AKA DJ Diesel, Fedde Le Granda. Tu su i Devito, Relja, The Shapeshifters, Vanillaz, TLUXX, Utopia, Myles O’neal, Tai Woffinden, Dino DZ, Lil Frenky, Noa, ali i brojni drugi lokalni, nacionalni i regionalni DJ umjetnici, reperi i plesne skupine.

Posjetitelje tijekom 48 sati čeka bogat sadržaj, a organizatori očekuju da će festival posjetiti oko 7.000 ljubitelja elektronske glazbe koji će moći uživati u festivalu koji traje tri dana na tri pozornice – Forest, Room i Circus Stage. Uz glazbu osigurani su i dodatni sadržaji – zip line, najduži na sjeveru Hrvatske preko glavne pozornice.

Župan Međimurske županije Matija Posavec istaknuo je kada se spoje entuzijazam, mladenačka energija, sjajna ideja i vizija, što je napravila ekipa koja je osmislila „Forestland“ krajnji rezultat mora biti odličan što dokazuju noviteti iz godine u godinu.

– Sjećam se trenutaka kada ste započinjali s konceptom Forestlanda. Siguran sam da tada niste mogli ni sanjati da ćete nakon 12 godina najavljivati svjetska imena. Forestland je postao velika svjetska atrakcija i uspješna manifestacija koja donosi značajne benefite za turizam, ali i za prepoznatljivost Međimurja na svjetskoj karti – rekao je župan te dodao kako svi znamo što Forestland znači, ne samo u Međimurju već i u cijeloj regiji.

– Ekipa iza Forestlanda na početku organizacije nije mogla ni slutiti da će nakon 12 godina najavljivati tako velika svjetska imena. Pitanje koje se sada nameće je – kako će festival izgledati za 10 ili 12 godina ako ovako nastavite, jer je već sada Forestland velika svjetska atrakcija! – zaključio je.

foto: Međimurska županija/Forestland
sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
04.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.