Now Reading:
Sportska udruga Šabac osvajač je HNS Street Football turnira u Krapini!
Full Article 3 minutes read

Sportska udruga Šabac osvajač je HNS Street Football turnira u Krapini!

Sportska udruga Šabac pobjednik je posljednjeg hrvatskog kvalifikacijskog HNS Street Football turnira u Krapini, tjedan dana uoči velike Red Bull Four 2 Score završnice u Zagrebu, piše Red Bull Hrvatska.

Mali nogomet može biti izuzetno uzbudljiv, a i efikasan. Na HNS Street Football turniru u Krapini viđeni su zlatni golovi, kao i oni koji vrijede dvostruko u prvoj i zadnjoj minuti prema Red Bull Four 2 Score pravilima, u vrlo zabavnim utakmicama grupne i nokaut faze turnira.

Na kraju je na svoje došla Sportska udruga Šabac, čiji je tim osvojio prvo mjesto. Pobijedila je ova ekipa u finalu tim 6 Promila s visokih 5:1, u deset minutnoj utakmici koja je obilovala događanjima. Bilo je to drugo najefikasnije finale na hrvatskim kvalifikacijskim turnirima dosad i najuvjerljiviji trijumf pobjednika.

Šabac ne samo što je osvojio HNS Street Football u Krapini, već je prvim mjestom izborio i nastup na završnici Red Bull Four 2 Score turnira 6. srpnja u Zagrebu, samo tjedan dana kasnije. Tamo će mu se pridružiti svi četvrtfinalisti s krapinskog turnira, a to su timovi 6 Promila, Carpoona Food, MNK Polje, Chupamanga, Red Bikk, Trnje City i Mesnica Fabrekovac.

Bio je to peti kvalifikacijski turnir u Hrvatskoj. Sve je krenulo u Županji, gdje su se u finale kvalificirali timovi 500, Lovci na golove, Samo Vinkulja, Joga Bonito, Cattle, Club Futsal, SF International i 510. Zatim su u Zadru prošli dalje RTL 2 Samo Zabava, Amateri, Prijevoz Mundović, Ludogorac Trabakul, Debeljak, Pink Partneri, Panorama Heels i Bezvezni.

Na trećem turniru u Sinju u finale su se kvalificirali Pizzeria Fantasia, Kanarinci, Xenon, Seagolovi Apostoli, Vjeruj i Djeluj, Markovi Prevrtači, Markovi Prevrtači 2 i Sweet Bonanza. Na turniru pak u Svetvinčenatu dalje su prošli Svih 5, KR-IL Epoxy Podovi, CB Time Out Josipdol, Tango Karbon, Stvar Odabira, Wibit Istra, Divlje Jagode i Petica.

Sada je sve spremno za završnicu na zagrebačkom Kegliću, gdje će se 6. srpnja 40 sjajnih timova boriti za prvo mjesto u Hrvatskoj. Istina je, ekipe se bore za titulu hrvatskih kraljeva nogometa na male branke, na turniru na kojem će biti pregršt odigranih utakmica u istom danu, s vrlo tijesnom borbom na terenu jednom kad krenu dvoboji na ispadanje.

Zato se definitivno isplati posjetiti Keglić u subotu i uživati u odličnom malom nogometu, po posebnim pravilima koja kažu da nitko nema pravo na golmana, dok neki golovi vrijede duplo u odnosu na ostale.

Što je najbolje, hrvatski pobjednik Red Bull Four 2 Score turnira ide u Leipzig, gdje će se natjecati za globalnu titulu protiv najboljih timova iz različitih dijelova svijeta. Dakle, Hrvatska ima drugu šansu da na nogometnoj smotri u Njemačkoj napravi nešto veliko!

sjever.hr/redbull.hr
03.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.