Now Reading:
U Maloj Subotici se sudarili ‘pripiti’ vozači automobila i motocikla, ozlijeđen je motociklist
Full Article 1 minutes read

U Maloj Subotici se sudarili ‘pripiti’ vozači automobila i motocikla, ozlijeđen je motociklist

U subotu, 29. lipnja nešto poslije 21 sat u Maloj Subotici dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 27-godišnji motociklist.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 40-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,97 g/kg) upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka te je uključivao u promet s asfaltirane površine ispred poštanskog ureda na kolnik Glavne ulice. Pritom nije propustio sva vozila koja se kreću spomenutom prometnicom zbog čega je u stražnji bočni dio njegova automobila, prednjim dijelom udario motocikl, čakovečke registarske oznake kojim je Glavnom ulicom, pod utjecajem alkohola (0,94 g/kg), upravljao 27-godišnjak. Nakon sudara došlo je do prevrtanja motocikla te pada vozača na kolnik.

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnika pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanje liječničke dokumentacije i utvrđivanja težine zadobivenih ozljeda slijedi pravna kvalifikacija događaja.

Vozačima je vađena krv te je izuzet urin radi analize na apsolutnu koncentraciju alkohola u organizmu.

FOTO: PU međimurska

sjever.hr 01.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.