Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Strijelci SD “Veliko Trgovišće osvojili ekipno prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore

Autor: Ivana Belošević
Strijelci SD “Veliko Trgovišće osvojili ekipno prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore

Ovog vikenda u Krušljevom Selu održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u field samostrelu.

Organizator natjecanja bio je SD "Strijelac" iz Krušljevog Sela, a pomoć u organizaciji pružilo mu je SD "Veliko Trgovišće" sa svojim tehničkim osobljem.

Kod kadeta u disciplini Classic državni prvak je Pavao Hac, drugo mjesto osvojio je Borna Bajser, a treća je bila Marija Štrbenac. Kod juniora državna prvakinja je Iva Popović-Gecan iz SK " Ivanić", drugo mjesto osvojila je Helena Oborovečki, a treći je bio Petar Blagec. 

Ekipno prvo mjesto pripalo je strijelcima SD "Veliko Trgovišće", a drugo mjesto strijelcima SD "Dubrava 1094". Posebni pehar za najbolji rezultat natjecanja, a za Kup grada Oroslavja, dobila je Iva Popović-Gecan.

Drugog dana natjecanja na rasporedu su bili međusobni mečevi strijelaca u disciplini Match play. U kadetskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Pavlu Hacu iz Velikog Trgovišća, Marija Štrbenac iz Dubrave bila je druga, a Lovro Bjelobrk iz ŠSK "DUB" treći.

Medalje u kategoriji kadeta i juniora u disciplini Match Play dodijelili su Dragutin Vrbek glavni tajnik IAU-a (svjetske samostrelske unije), te izaslanica župana Krapinsko-zagorske županije Lucija Grabušić.

sjever.hr 01.07.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?