Now Reading:
Postavljene nove table s koševima na čakovečkom Jugu: Mladi košarkaši trenirat će u sigurnijim i kvalitetnijim uvjetima
Full Article 1 minutes read

Postavljene nove table s koševima na čakovečkom Jugu: Mladi košarkaši trenirat će u sigurnijim i kvalitetnijim uvjetima

Na košarkaškom igralištu uz teniske terene na čakovečkom Jugu postavljene su nove table s koševima.

Naime, igralište se već godinama koristi za ljetne treninge mladih košarkaša KK Čakovec. S obzirom na to kako je samo igralište bilo dosta zapušteno, prošle su godine, u suradnji kluba i Košarkaškog saveza Međimurske županije obnovljene vanjske i unutarnje linije igrališta.

No, stare table s koševima bile su u lošem stanju i predstavljale su opasnost po igrače. Zbog toga su Košarkaški savez i Grad Čakovec nedavno zajednički financirali nabavu i montažu novih tabli s koševima.

 – Ovo je sjajna stvar za naše mlade košarkaše. Sada će moći trenirati u sigurnim i kvalitetnijim uvjetima – rekao je trener Bojan Hrkač.

Predsjednik Košarkaškog saveza Međimurske županije Danijel Perčić zahvalio se Gradu Čakovcu na suradnji u ovom projektu.

Nove table s koševima znače da će mladi košarkaši Čakovca moći trenirati u puno boljim uvjetima, što će im pomoći da napreduju u ovom sportu. Ova investicija je također dobar primjer suradnje između kluba, saveza i lokalne samouprave u cilju poboljšanja sportske infrastrukture u Čakovcu.

sjever.hr 01.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.