Now Reading:
Održana 30. Smotra zborova Krapinsko-zagorske županije: „Čuvate naš identitet, našu baštinu i oplemenjujete mnoge trenutke“
Full Article 1 minutes read

Održana 30. Smotra zborova Krapinsko-zagorske županije: „Čuvate naš identitet, našu baštinu i oplemenjujete mnoge trenutke“

U nedjelju je u Domu kulture u Zlatar Bistrici održana 30. Smotra zborova Krapinsko-zagorske županije, u organizaciji Zajednice amatera kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko-zagorske županije, a domaćin je bila Kulturno-umjetničko-edukacijska udruga KAJ iz Zlatar Bistrice.

Na Smotri su nastupili Mješoviti pjevački zbor Kulturno prosvjetnog društva ZLATARJEVE iz Zlatara, Mješoviti pjevački zbor VITEZ KUD-a Konjščina, Mješoviti pjevački zbor KUD-a Naša lipa iz Tuhlja i Mješoviti pjevački zbor Kulturno umjetničke edukacijske udruge KAJ iz Zlatar Bistrice.

Selektor je bio Tomislav Habulin.

Smotru je otvorila zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek, koja je tom prilikom zahvalila sudionicima Smotre što svoje vrijeme, svoju ljubav i svoj entuzijazam troše na to da Krapinsko-zagorska županija bude prepoznata u Hrvatskoj i šire, da čuvaju naš identitet, našu baštinu i da oplemenjuju mnoge trenutke u našim općinama i gradovima.

Smotri su prisustvovale i saborska zastupnica i gradonačelnica Grada Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek i načelnica Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec.

sjever.hr 01.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.