Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Održan 12. Memorijalni malonogometni turnir Boris Mutić u Kumrovcu - prisutne pozdravio župan Željko Kolar

Autor: Marijana Sopek
Održan 12. Memorijalni malonogometni turnir Boris Mutić u Kumrovcu - prisutne pozdravio župan Željko Kolar

Na igralištu OŠ Josipa Broza u Kumrovcu u subotu, 29. lipnja 2024. u večernjim satima održan je 12. Memorijalni malonogometni turnir Boris Mutić, u organizaciji Sportskog društva Kumrovec, na kojem je sudjelovalo 12 ekipa. Tradicionalno, turnir je otvorila revijalna utakmica ekipe HRT-a i Krapinsko – zagorske županije. Pobjedu je odnijela županova ekipa i to s 5:0.

Župan Kolar imao je privilegiju da kao čovjek i zaljubljenik u sport provede neko vrijeme s Borisom Mutićem koji je, kada je preselio u Zagorska Sela, bio često gost u Klanjcu.

-Njegova prepričavanja događaja s Olimpijskih igra i sa Svjetskih prvenstava bila su nevjerojatna. Imao je osjećaj za detalje, a kada je prepričavao određeni sportski događaj imali ste osjećaj kao da ih gledate. On je bio neponovljiv, legenda sportskog novinarstva. Boris nas je, nažalost, prerano napustio. Vjerujem da će se ta tradicija nastaviti, jer je Boris to zaslužio i kao čovjek i kao vrhunski novinar - izjavio je Kolar i uutio zahvale Sportskom društvu Kumrovec koje organizira turnir.

Okupljene su pozdravili i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt i predsjednik Sportskog društva Kumrovec Karlo Ulama.

Na turniru je nastupilo ukupno 12 ekipa, a nagradu od 1000 eura za prvo mjesto uz pehar i prijelazni pehar osvojila je ekipa Oprobaj iz Kraljevca na Sutli i Novih dvora, 500 eura za drugo mjesto i pehar osvojila je ekipa Čebelarstvo Matek, Sportsko društvo Bistrica, a 300 eura i pehar za treće mjesto osvojila je ekipa R Cars Pregrada. Dodijelili su se i pehari za najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira. Ovogodišnji najbolji igrač je Martin Zrnc, najbolji strijelac je Goran Vdović, a titula golmana turnira pripala je Franji Žigmanu.

foto: kzz.hr

.sjever.hr/kzz.hr 01.07.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?