Now Reading:
Malonogometni noćni turnir u općini Veliki Bukovec: Neočekivano veliki odaziv
Full Article 2 minutes read

Malonogometni noćni turnir u općini Veliki Bukovec: Neočekivano veliki odaziv

U Velikom Bukovcu održan je premijerni malonogometni noćni turnir, sportski događaj koji je od 27. do 30 lipnja okupio više ekipa nego što je bilo očekivano, a u atmosferi su uživali brojni posjetitelji, pa i oni najmlađi.

Tajnik nogometnog kluba „Poljoprivrednik“ Kapela Podravska, Miro Rašić, izrazio je zadovoljstvo ovim turnirom koji je u svom premijernom izdanju okupio veliki broj ekipa, zabilježio odličnu posječenost svih dana trajanja te je dobio pohvale na račun organizacije.

– Od planirana tri dana ipak smo morali razvući na četiri. Mislili smo da će biti barem 12 ekipa, ali na kraju je bila čak 21. Sve je proteklo super, dobra organizacija i sve je išlo svojim tokom. Da smo se naradili, jesmo. Bilo je lijepo, a premijerni turnir je definitivno uspio. Nadam se da će to postati tradicija i da će tako biti svake godine, naravno, uz neke izmjene i dopune – rekao je Rašić.

Pobjednik turnira je ekipa iz Selnika kojoj su pripale titule najboljeg strijelca i najboljeg golmana turnira. Najbolji strijelac je Nikola Golenja sa zabijenih sedam golova, dok je najbolji golman bio Luka Lesar.

Drugi su bili dečki iz Usluge Srle/OPG Prvčić, a treći CB. Bonaparte. Poseban dio programa bilo je raspucavanje jedanaesteraca u kojem su sudjelovala 52 kandidata, a prvo mjesto osvojio je Lovro Gal.

Između svake utakmice organizirano je i izvlačenje tombola, pri čemu je općina osigurala nultu nagradu vrijednosti 500 eura. Ostale nagrade osigurali su sponzori. Sudeći prema entuzijazmu sudionika i posjetitelja, malonogometni noćni turnir u Velikom Bukovcu ima sve predispozicije da postane dugogodišnja tradicija, s čime se slaže i načelnik Općine Franjo Vrbanić.

– Prije svega čestitam svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira i odradili odličan posao. Ovime je općina, a prije svega mladi i sportaši, dobila jedan odličan sadržaj u ljetnim mjesecima. Cilj je da ovo postane tradicionalni malonogometni turnir i u tome će organizatori imati punu podršku Općine – najavio je Vrbanić.

sjever.hr
01.07.2024.

Input your search keywords and press Enter.