Now Reading:
Vatrogasno natjecanje pomladka, mladeži i seniora VZG Čakovca okupio 500 sudionika
Full Article 2 minutes read

Vatrogasno natjecanje pomladka, mladeži i seniora VZG Čakovca okupio 500 sudionika

Na nogometnom igralištu NK Sloge u Čakovcu, Dobrovoljno vatrogasno društvo Pustakovec-Buzovec-Putjane bio je domaćin natjecanja koje je okupilo oko 500 sudionika koji su se natjecali u kategorijama pomladka, mladeži i seniora.

U kategoriji pomladak žene u konkurenciji 3 ekipe, prvo mjesto je pripalo ekipi DVD-a Krištanovec, na drugo mjesto plasirala se ekipa DVD-a Šandorovec, a na treće DVD Novo Selo Rok. U kategoriji pomladak muški natjecalo se 9 ekipa, prvo mjesto osvojio je DVD Savska Ves , drugo DVD Pustakovec-Buzovec-putjane 1,  a treće DVD Krištanovec .

Kod mladeži žene nastupila je ekipa DVD-a Krištanovec. Najbolja muška ekipa mladeži u konkurenciji 5 ekipa je ona iz DVD-a Krištanovec, drugo mjesto osvojio je DVDMihovljan, a treće DVD Kuršanec. .

U konkurenciji ženskih A ekipa natjecale su se 3 ekipe. Najbolji rezultat u kategoriji ŽENE „A“ ostvario je DVD Pustakovec-Buzovec-Putjane , drugo mjesto osvojile su članice DVD-a Savska Ves , a treće iz DVD-a Žiškovec .

U kategoriji ŽENE „B“ natjecalo se 5 ekipa a prvo mjesto osvojile su članice DVD-a  Štefanec , drugo mjesto DVD Kuršanec , a treće DVD Mihovljan. U kategoriji MUŠKI „A“ od 9 ekipa najbolji je DVD Krištanovec 1, zatim DVD Štefanec , dok je treće mjesto osvojio DVD Savska Ves.

U kategoriji MUŠKI „B“  u konkurenciji 8 ekipa prvo mjesto osvojio je DVD Savska Ves, drugo mjesto DVD Čakovec , a treće mjesto DVD Žiškovec  .

Vatrogasno natjecanje pratili su gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mario Medved.

foto:cakovec.hr

sjever.hr/cakovec.hr 30.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.