Now Reading:
Spektakularna “30. nagrada Stubičkih Toplica” oduševila sve sudionika i posjetitelje – pobjednik Filip Magdić iz AKK Fly with Kolman
Full Article 2 minutes read

Spektakularna “30. nagrada Stubičkih Toplica” oduševila sve sudionika i posjetitelje – pobjednik Filip Magdić iz AKK Fly with Kolman

U organizaciji zagrebačkog Autokluba Delta i suorganizatora Općinu Stubičke Toplice, a pod pokroviteljstvom župana Željka Kolara, u Stubičkim Toplicama, održana je spektakularna “30. nagrada Stubičkih Toplica”, brdska autoutrka na kojoj se natjecao 61 vozač iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja s hrvatskom licencom. Osim što promovira automobilski sport, utrka, također, ističe prirodnu ljepotu Stubičkih Toplica i Zagorja.

Na utrku dolaze zaljubljenici u automobilizam odnosno najbolji vozači iz cijele Hrvatske, od Dubrovnika do Slavonije, a načelnik Josip Beljak naglasio je da je ovo jedna lijepa sportska priča.

Sljeme je jedna od atraktivnijih i dražih staza i izuzetna mi je čast biti dio ekipe koja organizira ovu utrku. Kako je ova staza i jedna od zahtjevnijih, svake godine se odazove sve veći broj natjecatelja. Jučer su bili treninzi na kojima je bilo jako napeto i to su danas vozači i pokazali – rekao je načelnik dodajući kako je suradnja s organizatorom utrke jako dobra, jer surađuju već tri desetljeća i ono što je najbitnije, svake godine je sve više i natjecatelja i posjetitelja.

Izaslanica župana Krapinsko-zgorske županije Željka Kolara, počasnog pokrovitelja utrke, bila je vijećnica u Općinskom vijeću Općine Stubičke Toplice Sabina Frgec koja je naglasila kako je bila odlična atmosfera te vjeruje kako su i sami vozači zadovoljni ishodom same utrke. Dodala je kako je ova utrka lijepa promocija Stubičkih Toplica, ali i Krapinsko-zagorske županije s obzirom da fotografije utrke odlaze diljem Hrvatske, pošto su i natjecatelji iz čitave lijepe naše.

Direktor utrke Josip Šimek istaknuo je kako se svake godine ova utrka organizira u suradnji s Općinom Stubičke Toplice i s Krapinsko-zagorskom županijom.

Prvo mjesto osvojio je Filip Magdić iz AKK Fly with Kolman.

Drugo mjesto pripalo je Dejanu Dimitrijeviću, također iz AKK Fly with Kolman.

Treće mjesto osvojio je Nino Andrejević iz AK Župa Dubrovačka.

sjever.hr 30.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.