Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

Predsjedništvo SDP-a jednoglasno će podržati Milanovića kao njihovog kandidata za predsjednika Republike

Autor: Martina Lončar Petrinjak
Predsjedništvo SDP-a jednoglasno će podržati Milanovića kao njihovog kandidata za predsjednika Republike

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin rekao je u subotu na sjednici Glavnog odbora da stranka mora okrenuti novu stranicu te izvijestio da je Predsjedništvo SDP-a jednoglasno odlučilo da Milanović ponovno bude njihov kandidat za predsjednika Republike, o čemu će to tijelo danas raspravljati, prenosi T portal.

Najavio je da će Glavni odbor stranke danas utvrditi pravila i donijeti odluke o raspisivanju izbora, da bi, kaže, nakon njih bili još jači i spremniji za izazove, a prvi je izazov predsjedničkih izbora.

– Zoran Milanović je još jednom istaknuo svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske i pozvao nas da ga podržimo pa je Predsjedništvo jednoglasnom odlukom utvrdilo da kandidat SDP-a za predsjednika RH bude Milanović i vjerujem da ćemo ga nakon rasprave podržati da još jednom postane predsjednik Republike Hrvatske i bude brana svemu onome lošem što se u našoj zemlji događa – rekao je Grbin.

Unutarstranački izbori u SDP-u održat će se 14. rujna i Grbin je već najavio da se neće kandidirati ni za jednu stranačku funkciju, dok je za sada svoju predsjedničku kandidaturu najavio aktualni potpredsjednik stranke Siniša Hajdaš Dončić.

foto: arhiva
sjever.hr/tportal
29.06.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?