Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

U Srednjoj školi Zlatar održana podjela svjedodžbi učenicima završnih razreda, Petek: Želim vam puno uspjeha i sreće na putu koji ste si odabrali

Autor: Martina Lončar Petrinjak
U Srednjoj školi Zlatar održana podjela svjedodžbi učenicima završnih razreda, Petek: Želim vam puno uspjeha i sreće na putu koji ste si odabrali

U Srednjoj školi Zlatar u petak je održana podjela svjedodžbi učenicima završnih razreda i nagrađivanje superodlikaša zlatarske Srednje škole.

Dodijeljena su priznanja učenicima koji su sudjelovali na međunarodnim natjecanjima i onima koji su osvojili prva tri mjesta na državnim natjecanjima te je tako nagrađeno ukupno devet učenika. Nagrađeni su također učenici koji su postigli zapažene rezultate na državnim i međužupanijskim natjecanjima te je u toj kategoriji nagrađeno 19 učenika, odnosno učenica.

Sve prisutne tom je prilikom pozdravio ravnatelj škole Mladen Pavetić, a prisutnima se obratila i zamjenica krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek koja je istaknula kako je za nju ovaj događaj poprilično emotivan.

– Kada dođete u određene godine, onda se sjetite kako je to nekada bilo. Završili ste jedno prekrasno poglavlje u svojem životu kojeg ćete se vrlo rado sjećati. U ovom periodu sigurno ste stekli neke prijateljske veze koje će vas pratiti cijeli vaš život. Stoga, čuvajte to što ste u ovom srednjoškolskom vremenu imali jer će vam to biti jako važno u životu – poručila je maturantima zamjenica Petek.

Dodala je da su postigli jako puno uspjeha, prvenstveno zahvaljujući vlastitom trudu, ali i zahvaljujući entuzijazmu, znanju i ljubavi prema svom poslu profesorica i profesora.

– To je na ponos vama, vašoj školi, gradu, ali i Krapinsko-zagorskoj županiji – rekla je Petek i potom nagradila dvojicu učenika koji su sve razrede srednjoškolskog obrazovanja završili s 5.0, oni su Luka Klancir i Matija Mikulec.

– Bez obzira na to kako ste si trasirali dalje životni put, želim vam da sa svojim izborom budete zadovoljni, onima koji nastavljate dalje školovanje želim da upišete ono s čime ćete biti sretni, a vi koji idete raditi, želim vam i znam da ćete brzo naći posao – kazala je Petek, zaželjevši maturantima da svoj životni put nastave graditi ovdje u Krapinsko-zagorskoj županiji sretno i zadovoljno.

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek istaknula je zadovoljstvo današnjom dodjelom priznanja.

– Drago mi je da je ova srednja škola ponos grada Zlatara i da vi svojim natjecanjima, umijećem, bilo čime pridonosite ugledu našega grada i promociji našeg Zlatara. Svima vam želim uspješan put koji ste si odabrali i koji ćete si odabrali, želim vam puno sreće na tom putu. To je sve život, tako ćete i vi, kao i mi, sigurno imati puno prepreka. Nemojte da vas prepreke obeshrabre, nego neka vam budu snaga za daljnji put i život. Idite k svojem cilju, nemojte se obeshrabriti – zaključila je Auguštan-Pentek.

Dodajmo da su predstavnici učenika i njihovi učitelji, odnosno mentori pohranili uspomene u vremenskoj kapsuli.

mlpetrinjak/sjever.hr
28.06.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?