Now Reading:
Pijani piroman u Oroslavju zapalio tri objekta, policija ga je uhitila  
Full Article 1 minutes read

Pijani piroman u Oroslavju zapalio tri objekta, policija ga je uhitila  

Policija i vatrogasci sinoć su u Oroslavju imali pune ruke posla. Naime, oko 20 sati, 49-godišnji hrvatski državljanin koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, došao je do obiteljske kuće u Oroslavju, u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke i zapaljivom tekućinom polio dvorište, dijelove obiteljske kuće i ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu kuće.

Požar je, prije dolaska vatrogasnih postrojbi, ugasio 48-godišnji hrvatski državljanin, a nagorjela su ulazna i garažna vrata kao i plastična ambalaža.

Nakon toga, 49-godišnjak je, oko 21 sat, došao do obiteljske kuće u Oroslavju, u vlasništvu 65-godišnje hrvatske državljanke te također zapaljivom tekućinom polio vanjski dio obiteljske kuće. Požar su ugasili pripadnici DVD Oroslavje, a vatra je oštetila polivene dijelove kuće.

Brzom reakcijom policijskih službenika osumnjičeni 49-godišnjak je pronađen, uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje je utvrđeno kako je zadobio opekline zbog čega mu je u Općoj bolnici Zabok pružena liječnička pomoć. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom”.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 28.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.