Now Reading:
Jubilarna 30. Nagrada Stubičkih Toplica – dođite i uživajte na tradicionalnoj brdskoj utrci
Full Article 1 minutes read

Jubilarna 30. Nagrada Stubičkih Toplica – dođite i uživajte na tradicionalnoj brdskoj utrci

Stubičke Toplice ovog vikenda bit će domaćin uzbudljive tradicionalne brdske auto utrke „30. Nagrada Stubičkih Toplica“. Organizatori događaja su Auto klub Delta Zagreb i Općina Stubičke Toplice, a ovaj dvodnevni auto spektakl garantira mnogo uzbuđenja i adrenalina za sve sudionike i gledatelje.

Utrka se održava pod počasnim pokroviteljstvom župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara koja svake godine privlači brojne natjecatelje i ljubitelje automobilizma iz cijele Hrvatske i šire.

Program započinje u subotu 29. lipnja kada će se od 12,30 sati održavati treninzi gdje će vozači testirati svoje automobile.

Nedjelja 30. lipnja rezervirana je za glavni dio događanja kada će u 9 sati vozači odraditi posljednji trening nakon čega u 12 sati slijedi svečano otvaranje i zauzimanje startnog prostora. Utrka službeno počinje u 12,30 sati kada će natjecatelji pokazati svoje vještine i izboriti se za mjesto pobjednika.

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada planirani su za 17 sati, a za sve gledatelje i posjetitelje organizatori su osigurali slobodan ulaz i parkiranje koji se očekuju u velikom broju.

foto:arhiva

sjever.hr 28.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.