Now Reading:
Novi uspjeh Jane Pavalić – nastupiti će na Olimpijskim igrama u Parizu
Full Article 2 minutes read

Novi uspjeh Jane Pavalić – nastupiti će na Olimpijskim igrama u Parizu

Jana Pavalić, talentirana mlada plivačica i najbolja sportašica Krapinsko-zagorske županije u 2023. godini je na Europskom prvenstvu u Beogradu osvojila peto mjesto na 50 metara slobodno, srušila hrvatski seniorski rekord i plasirala se na Olimpijske igre u Parizu.

-U ime Krapinsko-zagorske županije i svoje osobno još jednom čestitam Jani, koja nas je sa samo 17 godina već naviknula na izvanredne  sportske rezultate. Plasman na Olimpijske igre je fantastičan uspjeh, koji je još jednom pokazao da je naša Zagorka s razlogom izabrana za najveću nadu hrvatskog sporta – poručio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar koji je već 2021. godine izrazio uvjerenje da će se Jana plasirati na Olimpijske igre u Parizu.

-Ovaj ogroman uspjeh ipak nije iznenadio sve nas koji već godinama pratimo njezinu karijeru i znamo o kakvoj se sportašici i osobi radi. Jana pokazuje ogromnu strast prema plivanju, izvanrednu radnu etiku i strašnu upornost u svladavanju svih prepreka i izazova, zbog čega vjerujemo da najbolje u njezinoj karijeri tek dolazi – zaključio je župan Kolar.

Jana Pavalić dolazi iz Gornje Stubice. Članica je Plivačkog kluba Olimp te svoje uspjehe ostvaruje pod vodstvom trenera Ivice Androića.

sjever.hr/kzz.hr 27.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.