Now Reading:
Nogometni spektakl Street Football powered by PSK stiže u Krapinu – prijavi se besplatno
Full Article 3 minutes read

Nogometni spektakl Street Football powered by PSK stiže u Krapinu – prijavi se besplatno

Hrvatski nogometni savez i partneri organizirat će u Krapini 30.06. na rukometnom igralištu ŠRC Podgora turnir Street Football powered by PSK koji će se igrati po pravilima Red Bull Four 2 Scorea, koji je prošle godine prvi put došao i u Hrvatsku.

Nakon uspješno održanih turnira u Županji, Zadru, Sinju i Svetvinčenatu, Street Football stiže i u Krapinu 30. lipnja. Ovo je peti, i posljednji ove sezone, turnir u Street Footballu koji se tijekom lipnja održavao diljem Hrvatske, a igrao po pravilima Red Bull Four 2 Scorea.

Prijave za Street Football powered by PSK turnir u Krapini koji će se u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i partnera održati 30. lipnja su otvorene i prijaviti se možete do 15h na dan turnira na licu mjesta. Početak turnira je predviđen od 17h.

Više o Street Football powered by PSK turniru možete pronaći na sljedećoj poveznici (https://hns.family/…/hns-i-partneri-organiziraju…/), a na turnir se možete prijaviti i ovdje (https://play.toornament.com/…/tourn…/7895800730514571264).

Prijave za turnir su besplatne, a sudionike očekuju vrijedne nagrade te bogat zabavni program.

HNS Street Football (powered by PSK) & Red Bull Four 2 Score sa svojim pravilima jamče pravi nogometni spektakl.

Red Bull Four 2 Score je natjecanju po sustavu “4 na 4” bez vratara koje tijekom desetominutnog nadmudrivanja tijekom jedne utakmice nudi uistinu puno elemenata koji će gledatelje oko igrališta ostaviti bez daha. Puno je scenarija koji se mogu odigrati tijekom Four 2 Score utakmice, a mi izdvajamo tri koja definitivno neće izostati tijekom turnira.

LUDI PREOKRETI

Da, u malonogometnim dvobojima Red Bull Four 2 Score moguće su pomalo nevjerojatne promjene rezultata. Istina je, događa se da netko vodi četiri razlike i u zadnjoj minuti sve to izgubi.

Razlog tome su pravila prema kojima se u prvoj i posljednjoj minuti utakmica golovi boduju dvostruko. Baš zbog toga očekujemo na svim turnirima lude preokrete i prave drame, jer domaći hakleri dobro znaju kako iskoristiti ovo pravilo i udvostručiti vrijednost svakog ključnih poteza na utakmici.

DRIBLINZI I BROJNE MAJSTORIJE

Kao i uvijek kad je u pitanju mali nogomet, Street Football turnir obilovat će sjajnim potezima s loptom. Možemo očekivati pregršt vještih driblinga, u trku i na mjestu, kao i dodavanja bez gledanja čak i pokoju zračnu akrobaciju.

TAKTIČKO NADMUDRIVANJE

Red Bull Four 2 Score pravila ne traže samo maksimalnu koncentraciju u prvoj i zadnjoj minuti, već nadmudrivanje traje tijekom svih 10 minuta utakmice.

Momčadi ne smiju koristiti vratara, a moraju tijelima pokrivati put prema golu, što traži mnogo taktičkog razmišljanja, kao i uigranost kolektiva. Treba naglasiti da se pogodak najlakše postiže iz tuđih pogrešaka i kontri, što je još jedan faktor koje momčadi moraju uzeti u obzir. Zbog toga će biti itekako zanimljivo vidjeti tko će ofenzivno navaliti na suparnika, a tko strpljivo čekati svoju priliku za postizanje pogodaka.

Također, ne zaboravimo ni izvođenje kaznenih udaraca koje bi na kraju moglo odlučivati o pobjedniku, kao i tijekom najvećih nogometnih priredbi poput finala Lige prvaka ili finala na europskim i svjetskim prvenstvima. Na Street Football natjecanjima kazneni udarci izvode se s centra, bez vratara među vratnicama, što daje posebnu draž samom raspletu utakmice.

foto: arhiva

sjever.hr 27.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.