Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Crna kronika

Varaždin: 44-godišnjakinja policiji prijavila lažnu drsku krađu, izmislila da su je bacili s bicikla i okrali

Autor: Martina Lončar Petrinjak
Varaždin: 44-godišnjakinja policiji prijavila lažnu drsku krađu, izmislila da su je bacili s bicikla i okrali

Policijska uprava varaždinska u ponedjeljak je poslala izvanredno priopćenje o drskoj krađi, gdje su dvojica muškaraca srušila 44-godišnjakinju s bicikla i potom joj ukrali novac iz novčanika, a danas je policija javila da je prijava bila lažna, odnosno da se događaj nije dogodio.

– Policijski službenici Policijske postaje Varaždin provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da se navedeni događaj nije dogodio, odnosno da je prijaviteljica neistinito navela činjenice opisane u zapisniku o zaprimanju kaznene prijave. Povodom navedenog će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – priopćila je u srijedu, 26. lipnja, varaždinska policija.

Današnji izvještaj odnosi se na sljedeći opisani događaj:

– U ponedjeljak, 24. lipnja, oko 13.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dvojica nepoznatih muškaraca drsko su okrala 44-godišnju ženu. Kako je utvrđeno, ona je upravljala biciklom, pri čemu je jedan od nepoznatih muškaraca također na biciklu, istu gurnuo nadlakticom, uslijed čega je pala na tlo. Pritom je s bicikla pala i njezina torba s novčanikom. U tom je trenutku drugi muškarac uzeo novčanik i iz njega uzeo i otuđio iznos od nekoliko stotina eura. Nakon toga je odbacio novčanik te su se obojica počinitelja udaljila biciklima s mjesta događaja. Prilikom zaprimanja kaznene prijave, prijaviteljici je ponuđena liječnička pomoć, ali je istu odbila. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela – izvijestila je u ponedjeljak varaždinska policija.

foto: ilustracija
sjever.hr
26.06.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?