Now Reading:
Iz trnovečkog HDZ-a poručili: Vrtić ćemo izgraditi s vama ili bez vas!
Full Article 2 minutes read

Iz trnovečkog HDZ-a poručili: Vrtić ćemo izgraditi s vama ili bez vas!

Općinska organizacija HDZ-a Trnovca Bartolovečkog oglasila se priopćenjem u kojem su se osvrnuli na gradnju dječjeg vrtića u Trnovcu Bartolovečkom, navodeći kako se jedino u toj općini opstruira izgradnja novog vrtića. Priopćenje, koje potpisuje predsjednik trnovečkog HDZ-a, Tin Jurak, prenosimo u cijelosti:

“Vrtić ćemo izgraditi s vama ili bez vas!

Dragi drugovi i drugarice, vrtić ćemo izgraditi s vama ili bez vas. Zato jer trnovečka djeca to zaslužuju. Novi, a ne okrečeni stari.

Za vrijeme ove Vlade je u proteklom periodu na području Varaždinske županije izgrađeno 14 vrtića, u tijeku je gradnja još njih 14, dok se za dva dječja vrtića trenutno izrađuje projektna dokumentacija.

Svaka općina i svaki grad u našoj županiji radi na tome da svojoj djeci osigura adekvatan smještaj za svoje mališane, dok se jedino u Trnovcu Bartolovečkom taj projekt opstruira od strane SDP-a i HSS-a.

Ali, od vas smo ipak očekivali više. U 30 godina postojanja, vi ničime niste doprinijeli razvoju općine Trnovec Bartolovečki, no ipak smo očekivali da ćete barem podržati ono najbitnije za naše najmlađe – izgradnju dječjeg vrtića! Umjesto da podržite tu investiciju, vi ju opstruirate nevjerojatnim izlikama poput režija i plaća, ili pak, još nevjerojatnije, prehranom za djecu.

Od aktualnog vodstva smo ipak očekivali veću socijalnu osjetljivost. Od kad je vaše redove pojačao gospodin Željko Šprem, bivši laburist, a potom reformist, očekivali smo upravo tu vašu osjetljivost prema djeci. Ipak vam je gospodin Šprem najviše rangirani dužnosnik.

Drugovi i drugarice, vrtić ćemo izgraditi s vama ili bez vas. Ako se treba kreditno zadužiti, zadužiti ćemo se. Ne zbog te zgrade, nego djece – naše budućnosti!

sjever.hr

26.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.