Now Reading:
Pripremljen bogati program povodom proslave Dana Općine Mala Subotica – od turnira, folklora i sajma do zabave uz klapu Kampanel
Full Article 2 minutes read

Pripremljen bogati program povodom proslave Dana Općine Mala Subotica – od turnira, folklora i sajma do zabave uz klapu Kampanel

Povodom Dana Općine Mala Subotica i ove je godine pripremljen bogati program i to u razdoblju od 28. lipnja do 13. srpnja.

Dani općine počinju u petak svečanom sjednicom Nogometnog kluba Spartak, a nastavljaju se u subotu 29. lipnja od 10 sati šahovskim turnirom u Društvenom domu u Palovcu.

U četvrtak 4. srpnja na redu je svečana sjednica Općine Mala Subotica kada će se dodijeliti i općinska priznanja, dok je u petak 5. srpnja od 7:30 do 9:30 na redu besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi ispred Doma kulture u Maloj Subotici. U večernjim satim, od 18 sati u šatoru ispred OŠ Mala Subotica nastupa TS “Frikovi” i klapa Kampanel, dok u subotu na istom mjestu i u isto vrijeme nastupa grupa Vulkan.

U nedjelju 7. srpnja pripremljen je cjelodnevni program, pa tako od 10:30 h hreće mimohod udruga od zgrade općine do crkve gdje u 11 h počinje sveta misa. U 17 h održati će se sajam obrtnika, poljoprivrednika i udruga na trgu ispred Doma kulture, u 18 h je podjela nagrada osnovnoškolcima i predstava dramske radionice “Glumatam” za djecu.

U 18:30 na pozornici ispred Doma kulture nastupa Puhački orkestar Mala Subotica i Mursko Središće te mažoretkinje, dok u 20 sati slijedi koncert Etno duo Goga i Željko.

U ponedjeljak 8. srpnja od 17 sati opet će biti sajam obrtnika, dok u 19:30 kreće mimohod folklornih sekcija iz Hrvatske, Bugarske, Njemačke, Indije i Perua.

U subotu 13. srpnja na igralištu NK Dinamo Palovec od 16 h kreće natjecanje u kuhanju gulaša, u 17 nogometni turnir “med vulicama”, u 18 seoske igre, a od 20 h zabava uz Gorana i Andreu Šafarić.

Ujedno, u 17h u Maloj Subotici kreće dječja utrka kod OŠ Tomaša Goričanca te od 18 h utrka Općine Mala Subotica.

sjever.hr

25.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.