Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Desinićke i Radobojske mažoretkinje u Zagorje donijele 6 zlatnih, 6 srebrnih i 2 brončanih medalja

Autor: Ema Rukav
Desinićke i Radobojske mažoretkinje u Zagorje donijele 6 zlatnih, 6 srebrnih i 2 brončanih medalja

Desinićke i Radobojske mažoretkinje sudjelovale su na međunarodnom festivalu mažoret plesa u Vitezu u Bosni i Hercegovini koji su organizirali Savez mažoretkinja i pompon timova Hrvatske i Sportski plesni centar LDF iz Viteza gdje su se okupili plesni timovi iz Hrvatske, Mađarske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Desinićke mažoretkinje su pokazale kako se trud i rad isplate te za svoje koreografije na natjecanju osvojile čak 3 zlatne, 4 srebrne i 2 brončane medalje dok su se Radobojske juniorke također istaknule svojim nastupom i vratile se kući s 3 zlatne i 2 srebrne medalje.

Ovi uspjesi rezultat su predanog rada mažoretkinja, truda njihovih trenerica te neizmjerne podrške roditelja i Uprave KUD-a Zagorec Radoboj.
Radobojske mažoretkinje otkako su u proljeće postale članice SMPTH-a se kontinuirano im se otvaraju nove prilike za dokazivanje njihove kvalitete. Juniorke naglašavaju da im podrška roditelja, prijatelja i trenerica uvijek daje dodatnu motivaciju da na svakom nastupu budu još bolje i osvoje još više nagrada.

sjever.hr 25.06.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?