Now Reading:
68-godišnjakinja i 28-godišnjak još se nisu vidjeli uživo, ali poručuju: „Volimo se, šaljem mu poklone”
Full Article 2 minutes read

68-godišnjakinja i 28-godišnjak još se nisu vidjeli uživo, ali poručuju: „Volimo se, šaljem mu poklone”

Zanimljiva je priča žene iz Velike Britanije koja navodi da šalje novac muškarcu kojeg nikad nije uživo upoznala, a on je mlađi od nje čak 40 godina.

Naime, 68-godišnja Pat otkrila je da je na internetu upoznala medicinskog brata Sama koji ima samo 28 godina, prenose 24sata.

Ona tvrdi da se oni vole, iako on zapravo živi na drugom kraju svijeta u Pakistanu te komuniciraju samo putem video poziva i poruka.

Umirovljena medicinska sestra, koja za sebe kaže da je „mlada u srcu” i „slobodnog duha”, izjavila je da je njezin dečko „vrlo seksi”, posebno njegova kozja bradica, prenose 24sata.

Sam veli da sanja o tome da se preseli u Ujedinjeno Kraljevstvo i tamo se zaposli u zdravstvenom sektoru. Ona ga obožava te mu kupuje poklone, a da bi lakše išao do posla, kupila mu je motor.

Pat također dodaje kako ima tradicionalne vrijednosti te će, kad Sam stigne u Ujedinjeno Kraljevstvo, par imati odvojene krevete jer ne vjeruju u seks prije braka.

Nedavno ju je Sam zaprosio, stoga se nada da neće morati dugo čekati na vjenčanje.

– Naša fizička privlačnost je prilično jaka, jako se privlačimo – kaže ona.

Okolina ih baš i ne podržava, njezina je prijateljica Anne zabrinuta da bi Sam mogao biti prevarant.

– Malo mi je čudna ta razlika u godinama, ali nadam se da je on iskren – izjavila je Anne.

Na to Pat otkriva da nema nikakvih „crvenih zastavica” te da je ona u vezi sa Samom jako sretna. Nije mu bio problem kad je ona njemu rekla da mu ne može roditi djecu zbog godina. Samova obitelj prihvatila je da on ima ovakvu vezu, iako neki nisu sigurni u uspjeh.

Brat mu je rekao kako je zabrinut zbog razlike u godinama, no Sam je na to otkrio kako voli to što mu je ona velika podrška, piše The Sun, a prenose 24sata.

foto: screenshot/YouTube
sjever.hr/24sata.hr
25.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.