Now Reading:
IZ HDZ-a poručili: Vijećnici SDP-a i HSS-a u Općinskom vijeću glasali su protiv izgradnje novog vrtića u Općini Trnovec Bartolovečki
Full Article 2 minutes read

IZ HDZ-a poručili: Vijećnici SDP-a i HSS-a u Općinskom vijeću glasali su protiv izgradnje novog vrtića u Općini Trnovec Bartolovečki

Općinska organizacija HDZ-a Trnovca Bartolovečkog oglasila se priopćenjem u kojem su iznijeli niz kritika na račun tamošnjeg SDP-a i HSS-a koji su, navodi se u priopćenju, glasali protiv izgradnje novog dječjeg vrtića u toj Općini. Priopćenje kojeg potpisuje predsjednik trnovečkog HDZ-a, Tin Jurak, prenosimo u cijelosti:

-Zaista čudi način rada SDP-a i HSS-a koji u svom ograničenom razmišljanju ne vide koji projekti moraju biti lišeni politikantstva.

A upravo je projekt izgradnje novog vrtića, za koji je Vlada Andreja Plenkovića osigurala više od 1,14 milijuna eura, kapitalni projekt za budući razvoj općine.

Naime, upravo je novi vrtić, odnosno činjenica da bi se na taj način osigurala mogućnost da svako dijete u općini može pohađati vrtić, jedna od ključnih investicija za budućnost Općine Trnovec Bartolovečki. To bi osiguralo, osim ostanka naših mladih sumještana, i doseljavanje drugih mladih obitelji u našu općinu.

SDP i HSS u svojoj političkoj kratkovidnosti, kao i činjenici da nisu uspjeli doći na vlast, sada poduzimaju sve da spriječe izgradnju dječjeg vrtića. Jer stvar je jednostavna – TKO ŽELI DOBRO OPĆINI TRNOVEC BARTOLOVEČKI I NJEZINIM MJEŠTANIMA, PODRŽATI ĆE PROJEKT NOVOG VRTIĆA.

Onaj tko NE ŽELI dobro, glasao je protiv izgradnje vrtića na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća, a to su bili vijećnici iz SDP-a i HSS-a.

Iskreno, takva odluka nas i ne čudi. Naime, od stvaranja Općine Trnovec Bartolovečki, odnosno u proteklih 30 godina, zna li itko ZA ŠTO SE TO IZBORIO SDP? – stoji u priopćenju trnovečkog HDZ-a.

sjever.hr

23.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.