Now Reading:
Župan Posavec na svečanom otvorenju ceste Belica – Gardinovec: “Ova cesta od vitalne je važnosti za građane Međimurja”
Full Article 1 minutes read

Župan Posavec na svečanom otvorenju ceste Belica – Gardinovec: “Ova cesta od vitalne je važnosti za građane Međimurja”

Biciklijadom, 22. lipnja, otvorena je novouređena cesta i biciklistička staza od Belice do Gardinovca, čije su proširenje kao i izgradnju financirale Županijska uprava za ceste Međimurske županije i Općina Belica. Međimurska županija inicirala je ovo ulaganje jer je riječ o vrlo frekventnom pravcu, vitalnom mnogim građanima Međimurja, te pravcu koji dosad nije imao pješačko-biciklističku stazu, zbog čega je bilo od iznimne važnosti što prije podići sigurnu infrastrukturu. Rekonstrukcija prometnice te izgradnja biciklističke staze nastavak je velikog ulagačkog ciklusa u cestogradnji Međimurske županije, ovoga puta općini Belica za rođendan.

Luka Biber iz Gardinovca svečano prerezao vrpcu i otvorio cestu

Investiciju vrijednu 743.972 eura svečano su otvorila djeca iz Dječjeg vrtića Belica – Luka Biber, Maša Trupković i Lena Dodlek, a otvorenju su uz brojne mještane i bicikliste nazočio je i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Nova cesta, koja je prošla kroz temeljitu rekonstrukciju, sada pruža sigurniju i kvalitetniju vožnju za sve sudionike u prometu, te je dugoočekivani projekt koji će značajno poboljšati prometnu sigurnost.

sjever.hr 22.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.