Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

Rucner priredila jedinstven način dočeka i ispraćaja prvog ljetnog sunca

Autor: Siniša Kalajdžija
Rucner priredila jedinstven način dočeka i ispraćaja prvog ljetnog sunca

Poznata violončelistica Ana Rucner u petak je u 5 sati ujutro, dočekala prvo ljetno sunce na Srđu uz mnogobrojnu publiku koja je s oduševljenjem pozdravila njezin povratak nakon jednogodišnje pauze. Svojim jedinstvenim izvedbama, u kojima je kombinirala meditativnu glazbu i vječite klasike, stvorila je nezaboravnu atmosferu.

Nakon jutarnjeg koncerta, Ana Rucner je, prateći sunce, nastavila svoje glazbeno putovanje do Medulina. Na arheološkom nalazištu Vižula, uz magični zalazak sunca, priredila je još jedan impresivan nastup, ispraćajući prvo ljetno sunce na počinak. Drugo izdanje "Sunset Edition" koncerta, koje također postaje tradicija, privuklo je veliki broj oduševljenih gledatelja, potvrđujući još jednom posebnost i čaroliju ovih glazbenih događaja.

-Bilo je veličanstveno. Svirati u sinergiji sa suncem i prirodnim ljepotama na dvije ovoliko udaljenje lokacije u jednom danu bilo je svakako izazovno i napeto, dodatno zato što nema alternative za vrijeme koje zna biti nepredvidivo, a i svaki koncert sam za sebe nosi veliku odgovornost. Ali Bogu hvala, uspjela sam i jako sam sretna i zahvalna za svaki proživljeni trenutak sa prirodom, glazbom i divnim ljudima koji su bili sa mnom na koncertima. Hvala vam svima! Sretan vam Prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe! - istaknula je Ana Rucner.

www.sjever.hr 22.06.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?