Now Reading:
Pučpuljike na „Zlatnoj lipi“ Tuhlja osvojile zlato i ušle u Grand prix natjecanja – imate želju za pjevanjem, prijavite se na njihovu audiciju
Full Article 1 minutes read

Pučpuljike na „Zlatnoj lipi“ Tuhlja osvojile zlato i ušle u Grand prix natjecanja – imate želju za pjevanjem, prijavite se na njihovu audiciju

Na jubilarnom 15. međunarodnom natjecanju pjevačkih zborova i vokalnih skupina „Zlatna lipa Tuhlja“ sudjelovale su i međimurske prepelice, Ansambl Pučpuljike.

Pod stručnim vodstvom maestre Andree Ščapec, Pučpuljike su ponovno zasjale osvojivši zlato i ušle u Grand prix natjecanja, što je izniman uspjeh s obzirom na tešku konkurenciju dvadesetak vrhunskih zborova i vokalnih sastava iz Hrvatske i šire te stručni žiri koji su činili Nina Cossetto, Erik Šmid i Vinko Karmelić.

Uz to osvojile su i posebno priznanje za najbolju izvedbu djela hrvatskog autora.

A da ljepota Ansambla nije samo u iznimno kvalitetnom pjevanju, dokazale su i osvajanjem nagrade za najbolju fotografiju s natjecanja, koju bira publika.

Ovim natjecanjem Ansambl je priveo kraju iznimno uspješnu glazbenu sezonu. Vrijedne pjevačice već sad rade na novim programima u kojima ćemo imati prilike uživati na jesen.

Pučpuljike, ujedno pozivaju sve pripadnice ljepšeg spola, ukoliko imaju želje pjevati da dođu na audiciju. Za audiciju potrebno se osobno javiti maestri Andrei Ščapec.

sjever.hr 19.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.