Now Reading:
Napravio niz prekršaja: 31-godišnjak odbio alkotestiranje i vozio dok je već jednom bio isključen iz prometa – uhićen je  
Full Article 1 minutes read

Napravio niz prekršaja: 31-godišnjak odbio alkotestiranje i vozio dok je već jednom bio isključen iz prometa – uhićen je  

Noćas, 19. lipnja, pet minuta nakon ponoći u Čakovcu, policijski službenici Policijske postaje Čakovec prilikom nadzora cestovnog prometa u Ulici Tome Masaryka, zaustavili su 31-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom na kojem je bila istaknuta samo jedna čakovečka registarska oznaka.

Ujedno, vozač kod sebe nije imao vozačku i prometnu dozvolu te se odbio podvrći alkotestiranju zbog čega je isključen iz prometa.

Nešto kasnije, točnije u 1:25 sati u Pribislavcu, Ulici Stanka Vraza, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u nadzoru cestovnog prometa zaustavili su spomenutog 31-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom, austrijskih registarskih oznaka. Nadzorom je utvrđeno kako je vozač upravljao automobilom za vrijeme kada je isključen iz prometa zbog čega je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 31-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2700 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od šest mjeseci.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 19.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.