Now Reading:
Dva srebra i dvije bronce: Veliki uspjeh zabočkog Crossminton Cluba na Remetinec Openu
Full Article 1 minutes read

Dva srebra i dvije bronce: Veliki uspjeh zabočkog Crossminton Cluba na Remetinec Openu

Na 15. ICO Crossminton Remetinec Open održanom u subotu članovi zabočkog crossminton cluba imali su odličan nastup i osvojili četiri medalje u najjačim kategorijama u ovom sportu, a zabočki klub sudjeluje već šestu godinu za redom na ovom turniru.

Adrian Benčić na svom prvom turniru u Open kategoriji osvojio je visoko 2. mjesto, a uz Adriana, najveće iznenađenje u ženskoj kategoriji s osvojenim srebrom bila je Patricija Benčić koja je nakon višegodišnjeg rekreativnog igranja crossmintona ove godine prešla u natjecateljski tim.

S obzirom na to da se radi o najjačim kategorijama ovo je za Crossminton club Zabok veliki uspjeh. Od Adriana i Patricije bolji su bili Slovenci Žak Kolenc i Eva Župevc. U istoj kategoriji kao i Patricija, Julija Marjanović zauzela je treće mjesto te sa Željkom Benčić osvojila treće mjesto u parovima.

Osim na ovom turniru klub sudjeluje već 6 godina i na održanom Slovenian Openu na kojem su Adrian i Patricija osvojili broncu u mješovitim parovima. Ovi međunarodni turniri dio su priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u crossmintonu koje se održava u srpnju ove godine u mađarskom Balatonbogláru.

sjever.hr 17.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.