Now Reading:
4. HUMANITARNI OBRTNIČKI LONAC okupio obrtnike iz cijele Hrvatske u Donjoj Stubici: KOLAR-Obrtnici pokazuju da itekako razumiju ljudske sudbine
Full Article 1 minutes read

4. HUMANITARNI OBRTNIČKI LONAC okupio obrtnike iz cijele Hrvatske u Donjoj Stubici: KOLAR-Obrtnici pokazuju da itekako razumiju ljudske sudbine

Humanitarni obrtnički lonec organizirali su Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica i Oroslavje te općina Marija Bistrica, Gornja Stubica i Stubičke Toplice ovog vikenda kojeg je posjetio župan Željko Kolar.

Projekt Humanitarni obrtnički lonec je humanitarnog karaktera kojim se prikupljaju sredstva za potrebite, a ove godine za kupnju invalidskih kolica i ostalih medicinskih pomagala nepokretnoj Gordani Sedlar.

Događanje je održano u sklopu manifestacije StubicaFest, a sudjelovali su predstavnici udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske koji su predstavljali svoje regije autohtonom gastro ponudom.

-Obrtnici pokazuju da itekako razumiju ljudske sudbine, da prate što se događa u njihovoj lokalnoj zajednici i uvijek reagiraju kada je potrebno-  istaknuo je župan Željko Kolar.

Župan Kolar dodao je kako ga posebno veseli što neke ekipe obrtnika iz udaljenijih krajeva Hrvatske dolaze svake godine čime pokazuju kako se dobro osjećaju ovdje u stubičkom kraju i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Gordani Sedlar je kod rođenja dijagnosticirana spastična tetraplegija zbog koje ima trajni poremećaj razvoja pokreta, a suočena je i s drugim teškoćama. Donacije u sklopu humanitarne akcije mogu se uplatiti na žiro račun kod Zagrebačke banke HR1523600001503424731.

sjever.hr 17.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.