Now Reading:
Ludbrežani vas pozivaju na glazbeno putovanje uz vrhunske izvođače – Doris Dragović, Opću opasnost i Harisa Džinovića!
Full Article 2 minutes read

Ludbrežani vas pozivaju na glazbeno putovanje uz vrhunske izvođače – Doris Dragović, Opću opasnost i Harisa Džinovića!

Pripremite se za nezaboravni glazbeni doživljaj jer od 29. do 31. kolovoza Ludbreg postaje epicentar glazbene magije!

Na najvećoj manifestaciji, ludbreškoj Svetoj Nedjelji, očekuju vas koncerti koji će vas ostaviti bez daha.

Za ljubitelje vrhunske glazbe, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Tri nezaboravna dana rezervirana su za vrhunske izvođače koji će vas povesti na glazbeno putovanje puno emocija, energije i nevjerojatnih hitova.

Kroz glazbenu povijest koja će se odvijati na pozornici, stižu pravi velikani estrade. Opća Opasnost, Haris Džinović i Doris Dragović, imena koja su oblikovala generacije svojim nezaboravnim pjesmama, zajedno će stvoriti atmosferu koja će vam ostati urezana u sjećanju.
Neka Ludbreg bude vaša destinacija krajem kolovoza. Svoje ulaznice možete osigurati putem sustava Entrio i tako se pridružiti tisućama obožavatelja koji će istinski uživati u glazbenom spektaklu.

Očekuje vas ne samo glazbeno putovanje, već i prilika da zajedno s tisućama drugih obožavatelja zapjevate najveće hitove svojih omiljenih izvođača. Ludbreg će postati mjesto gdje se ljubav prema glazbi pretvara u nezaboravno iskustvo.

Stoga, stavite datum 29., 30. i 31. kolovoza u svoj kalendar i uživajte na nezaboravnom glazbenom putovanju u centru svijeta, Ludbregu. Jer kad se spoje vrhunski izvođači i strast prema glazbi, nastaje spektakl koji se pamti zauvijek!

Svoje ulaznice potražite na entrio.hr ili na samom ulazu na dan koncerta.

sjever.hr
15.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.