Now Reading:
Evo gdje možete gledati Vatrene protiv Španjolske…..
Full Article 2 minutes read

Evo gdje možete gledati Vatrene protiv Španjolske…..

Hrvatska danas igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. “Vatreni” će od 18 sati odmjeriti snage sa Španjolskom, protivnikom koji nam je svima već dobro poznat.

Utakmica između Hrvatske i Španjolske počinje u 18 sati. I dok je prva utakmica Eura između Njemačke i Škotske odigrana na Allianz Areni u Munchenu, “vatreni” će odigrati prvu utakmicu turnira na olimpijskom stadionu u Berlinu, koji je još u petak bio krcat hrvatskim navijačima.

Prijenos utakmice možete gledati na programu HRT 2, a emisija uoči utakmice počet će oko 16.50 sati, nakon završetka utakmice Mađarske i Švicarske.

Prema kladionicama, Španjolska je favorit za pobjedu. Štoviše, koeficijent na pobjedu Hrvatske, koji je 4, dvostruko je veći nego na pobjedu Španjolaca (koef. 2). Čak je i remi izgledniji rezultat prema kladionicama, koje su na neriješeni ishod stavile koeficijent 3,60.

Hrvatska bi mogla danas igrati u sljedećem sastavu: Livaković – Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol – Modrić, Brozović, Kovačić – Majer, Budimir, Kramarić.

www.sjever.hr/24 sata 15.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.