Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Crna kronika

Bivši načelnik Donje Voće završio u lisicama

Autor: Marijana Sopek
Bivši načelnik Donje Voće završio u lisicama

Danas je s lisicama na rukama, iz zgrade Općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu ispraćen bivši dugogodišnji načelnik Općine Donja Voća u Varaždinskoj županiji Krunoslav Jurgec (HDZ). Jurgeca se od ranije tereti za niz krivičnih djela.

Podsjetimo samo da je Jurgecovo ime poznato policiji. Naime, bivši HDZ-ov načelnik općine Donja Voća sumnjičio se za prijetnje.

– S njegovim imenom povezana je informacija iz policije u kojoj se navodi da su policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je prijetio jednom 56-godišnjaku te dvjema ženskim osobama starosti 33 i 39 godina – objavljeno je u ožujku prošle godine.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je da je 42-godišnjak u razdoblju od 20. veljače do 16. ožujka navedenim osobama poslao više desetaka mailova u kojima im je prijetio, vrijeđao ih, omalovažavao i ometao u radu – navodilo se tada.

To je razlog da je, osim za prijetnju, tada prijavljen i za kazneno djelo nametljivog ponašanja. Jedna od navedenih osoba kojima je slao sporne mailove bila je i aktualna načelnica Donje Voće Sonja Kočet. Osim njoj, slao je mailove pročelnici te predsjedniku Općinskog vijeća.

Doznajemo da je dotični 44-godišnjak uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske uz kaznenu prijavu zbog nametljivog ponašanja.

foto: arhiva
sjever.hr
14.06.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

Izdvojeno

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?