Now Reading:
Najboljim učenicima varaždinskih osnovnih škola varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj uručio nagrade
Full Article 2 minutes read

Najboljim učenicima varaždinskih osnovnih škola varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj uručio nagrade

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u srijedu je u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u Graberju na prigodnoj svečanosti čestitao i uručio nagrade najboljim učenicima varaždinskih osnovnih škola u školskoj godini 2023./2024.

Nagrađeni su učenici koji su na županijskim natjecanjima osvojili prvo mjesto i/ili prvo, drugo ili treće mjesto na državnim natjecanjima.

Od čak 235 najboljih učenika, 60 ih je ostvarilo vrhunske rezultate u pojedinačnim natjecanjima kao što su matematika, fizika, kemija, informatika, tehnička kultura, engleski jezik i drugo, dok je 175 učenika svoj uspjeh iskazalo u ekipnim natjecanjima, najviše iz područja sporta. Za uspjeh nagrađenih učenika zaslužni su i njihovi mentori i to ukupno njih 41 iz svih varaždinskih škola.

Gradonačelnik je svim učenicima uručio zahvalnice i carnet-ulaznice za Gradske bazene Varaždin, dok su učenici iz pojedinačnih natjecanja dobili i pametne boce za vodu.

Bočicama se želi pokazati važnosti hidratacije u svakodnevnom životu, što je praktičan dodatak uz uvođenje pravilne prehrane u varaždinskim osnovnim školama putem projekta „Čarobna osmica“. Svim mentorima uručene su zahvalnice, carnet-ulaznice za Gradske bazene Varaždin te knjige varaždinskih autora.

– Uručili smo nagrade učenicima i mentorima koji su ostvarili najbolje rezultate kako bi im čestitali za dodatan trud koji su uložili i kako bi ih motivirali da i dalje budu uspješni i ulažu u svoje znanje i nova postignuća. Ponosimo se s ovom djecom i zahvaljujemo njihovim mentorima što ih potiču da budu još bolji. Želimo svima mnogo sreće u daljnjem školovanju i radu – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

sjever.hr
13.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.