Now Reading:
Medalje zlatnog sjaja za zagorske umirovljenike u Stubičkim Toplicama
Full Article 1 minutes read

Medalje zlatnog sjaja za zagorske umirovljenike u Stubičkim Toplicama

U utorak, 11. lipnja 2024. u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama održani su 29. Međužupanijski sportski susreti umirovljenika u organizaciji Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije. Umirovljenici su se natjecali u nekoliko sportskih disciplina: pikado, viseća kuglana, šah, belot i bacanje koluta. Sudjelovalo je dvjestotinjak umirovljenika iz pet županija: Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Međimurske, Varaždinske, a iz Krapinsko-zagorske županije(njih četrdesetak).

Sve okupljene je pozdravio župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je napomenuo da izuzetno cijeni ono što radi Matica umirovljenika i vjeruje da, ako itko ima malo pameti, treba ih čuti.

Ovdje ima ljudi koji su imali sjajne poslovne i političke karijere i to iskustvo treba koristiti. Ja to radim i moram reći da je Matica umirovljenika moj strateški partner godinama i vjerujem da ste i vi zadovoljni suradnjom koju imamo, poručio je župan i zaželio lijep boravak i ostatak dana u Stubičkim Toplicama.

Muške ekipe iz Krapinsko-zagorske županije odnijele su pobjedu u pikadu i belotu.

sjever.hr/kzz.hr

12.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.