Now Reading:
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA: Održana edukacija o primjeni Zakona o sprječavanju sukoba interasa za obveznike
Full Article 1 minutes read

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA: Održana edukacija o primjeni Zakona o sprječavanju sukoba interasa za obveznike

U srijedu je u Poslovno-tehnološkom inkubatoru u Krapini održana edukacija u pitanjima primjene Zakona o sprječavanju sukoba interesa za obveznike s područja Krapinsko-zagorske županije na koju su se odazvali čelni ljudi gradova i općina, ali i javnih ustanova s područja Krapinsko-zagorske županije.

Prije samog početka edukacije sve pristune je pozdravila zamjenica krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek koja je kazala kako im je kao Županiji koja je godinama u vrhu po transparentnosti poslovanja i koja ima nultu stopu tolerancije na korupciju, važno podsjetiti se što sve Zakon o sprječavanju suboka interesa nalaže dužnosnicima i obveznicima.

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Aleksandra Jozić-Ileković kazala je kako već tradicionalno educiraju obveznike u vezi sprečavanja sukoba interesa, ali i prezentiraju rad povjerenstva u odnosu na sam Zakon o sprječavanju sukoba interesa i obveze koje proizlaze za obveznike te ujedno i ukazati o stupanju na snagu novog Zakona o lobiranju. Naime, novi Zakon o lobiranju stupa na snagu 1. listopada ove godine.

msopek/sjever.hr 12.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.