Now Reading:
Zagorski savate borci uspješni na Crikvenica Savate Openu – ovo su rezultati
Full Article 2 minutes read

Zagorski savate borci uspješni na Crikvenica Savate Openu – ovo su rezultati

Održan je 6. Crikvenica Savate Open na kojem je nastupilo 13 klubova iz Hrvatske, Slovenije i Italije, a natjecala su se 154 borca u disciplini assaut za sve uzraste ( kadeti, juniori, seniori ). Zagorje su predstavljala tri kluba i to vrlo uspješno.

Savate klub Krapina natjecao se sa osam boraca. Prva mjesta osvojili su Petra Marija Poslončec u kategoriji kadetkinja, Jan Grozdek u kategoriji mlađi kadeti i Adrijan Veseljak kod juniora. Drugo mjesto osvojio je Jakov Poslončec u kangaroo kategorji i Filip Borovečki kod seniora. Treća mjesta pripala su Nikoli Bencu u kategoriji kadeta, Heleni Mihalina kod starijih kadetkinja i Martinu Grđanu kod seniora. 

Savate klub Đidara Zabok nastupio je s 15 boraca. Prvo mjesto osvojili su Nikola Jurak kod kadeta i Matej Čelec kod juniora. Druga mjesta pripala su Emi Jerneić kod mlađih kadetkinja, Luki Šoštariću kod kadeta, Fabijanu Čopu kod starijih kadeta, Sari Vukić kod starijih kadetkinja, Sandru Čopu kod juniora, Loreni Jadek kod juniorki i Marku Balašku kod seniora. Na postolje su se s trećim mjestom popeli Lukas Tkalčević i kategoriji mlađi kadeti, Arijan Dobrijević u kategoriji mlađi kadeti, Karlo Lukavečki kod kadeta, Sara Šimag kod starijih kadetkinja i  Dora Mladenović kod starijih kadetkinja. Vilim Posavec u svojoj kategoriji nije prošao kvalifikacije.

Savate klub Stubica je za ovo natjecanje prijavio pet boraca. Zlata su osvojili David Vlahović u kategoriji kangaroo, Leo Lacković kod mlađih kadeta, Mateo Knezović kod juniora i Helena Stepan kod juniorki. Borna Mirt je kod kadeta bio drugi. 

sjever.hr 11.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.