Now Reading:
Biciklistička učilica: Mališani dječjeg vrtića i osnovne škole u Zlatar Bistrici učili o ponašanju u prometu i vožnji biciklom  
Full Article 1 minutes read

Biciklistička učilica: Mališani dječjeg vrtića i osnovne škole u Zlatar Bistrici učili o ponašanju u prometu i vožnji biciklom  

Na školskom igralištu Osnovne škole Zlatar Bistrica u organizaciji Općine Zlatar Bistrica, Policijske postaje Zlatar Bistrica, Društva naša djeca Zlatar te uz podršku Dječjeg vrtića “Zlatni dani“ i Osnovne škole Zlatar Bistrica održana je Biciklistička učilica u Zlatar Bistrici.

Učilica se održala u dvije grupe, i to u najstarijoj skupini Dječjeg vrtića Malci, te za prvi i drugi razred Osnovne škole, koji su uz zanimljivo predavanje policijskih službenika te prezentaciju vožnje na poligonu od strane malih edukatora naučili pravila ponašanja u prometu – gdje se smije voziti biciklom te kako pravilno koristiti zaštitu opremu.

U drugoj grupi edukaciju su slušali učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole koji su nakon zanimljivog predavanja iskušali svoje vještine vožnje bicikla na edukativnom poligonu.

Mališani su s velikim zanimanjem pratili učilicu, a sve pod budnim okom njihovih odgojiteljica, razrednika i ravnateljica.

Načelnica Vesna Mikulec razveselila je sve mališane slatkišima, te su svi polaznici ove učilice dobili kape i priznanja o pohađanju učilice.

sjever.hr 11.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.